Lun-Vin: 9am – 7pm
Despre Noi
Un distribuitor EUROPEAN de consumabile SOLARE
Despre Noi - Unicmar Group
1
Proiecte finalizate în ultimii 15 ani
1
Clienți fericiți care au avut încredere în noi
1
Premiilor care ne-au fost acordate
Bine ai venit pe Unicmar.ro

Este un fapt care poate fi de aşteptat în următoarele câteva decenii, scăderi semnificative în aprovizionarea cu combustibili fosili, cum ar fi petrolul şi gazele naturale. În acelaşi timp, societatea noastră a civilizaţiei moderne are nevoie tot mai mult de energie, însă să nu uităm şi de problema emisiilor de dioxid de carbon. Ce pericole poate aduce producţia de energie nucleară, a fost recent prezentat la dezastrul din Fukushima.

Deci alternative sunt necesare!

Mariun CHIRILĂ
CEO
Facem ziua de mâine diferită de azi.
Profita de SOARE și obține GRATUIT energie pentru toata locuința ta !

UnicMar Group oferă solutii în energiile regenerabile şi alternative, în generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă, în mediul local: acceptate de mediu şi acceptabil în aprovizionarea cu energie în viitor.

Un mod de a prezice viitorul este de al crea. UnicMar Group a stabilit obiectivul de a investi exclusiv în energiile regenerabile.

Investiţia contribuie atât la aprovizionarea cu energie durabilă şi protecţia mediului cât şi de a genera profituri bune pentru partenerii noştri. În acest fel, obiectivele de „protecţia mediului” şi „îmbunătăţirea capitalului” să fie util combinate.

99,9% Clienți fericiți bazat pe peste 750 de recenzii și peste 1000 de proiecte finalizate.
home-modern-slider2.jpg

Energia regenerabilă contribuie la reducerea gazelor cu efect de seră în atmosferă şi totodată reprezintă o alternativă viabilă la soluţiile de producere a energiei din resurse clasice.

Soluţiile de producţie a energiei din resurse regenerabile pentru mulţi dintre Beneficiarii noştri au reprezentat o alternativă de INDEPENDENŢĂ ENERGETICĂ sau o cale de reducere a costurilor cu energia electrică.

Indiferent de tipul de sursă de producție că este solară, eoliană sau biomasă, împreună cu partenerii noştri am furnizat şi vom furniza soluţii pentru proiectele dumneavoastră.

CONSULTANŢĂ​
SERIOZITATE & SATISFACȚIE
CAPITAL MIXT ROMÂNO-GERMAN

Echipa UnicMar

Marius Chirilă

CEO UnicMar

Daniel Schuster

Manager Logistik

Katharina Feyri

Asistent Manager