Lun-Vin: 9am – 7pm
Încălzire ecologică BURDA
Încălzitoare cu infraroșu originale de la producător pentru clima perfecta .

Încălzire cu Infrarosul BURDA

Încălzitoare cu infraroșu originale de la producător pentru clima perfecta .

Dezvoltările brevetate la nivel global de la producatorul BURDA PerfectClime sunt lider in soluții de ultima generație pentru încălzirea interioarelor si exterioarelor cu tehnologie infraroșu. Sigiliul producător Burda pe radiatoarele cu infraroșu garantează calitatea „proiectată în Germania”.

Mai multe detalii in următoarele PDF-uri

Încălzitoare cu infraroșu: la fel de bune ca și căldura soarelui!

BURDA – Sisteme de incalzire cu infrarosu inteligente de inalta eficienta si calitate care reduc costurile fata de incalzirea clasica cu pina la 60%.

Heizstrahler-Grafiken-Relax
Burda 3
Startseite-Grafiken-Cooling

SISTEMUL MODULAR combină încălzitoare opționale cu infraroșu cu iluminare LED și/sau duze de răcire și se potrivește perfect sub orice copertă, acoperiș de terasă, pergolă sau în seră. Cu SISTEMUL MODULAR , producatorul infraroșu Burda prezintă primul sistem pentru industria si gastronomia outdoor care poate fi combinat in orice lungime, culoare si funcție și instalat in spații exterioare de orice dimensiune.

Înaltă performanță și fiabilitate

Încălzirea cu panouri cu Infrarosul, reduce costurile lunare cu pana la 60% față de costurile încălzirii cu gaze, combustibili lichizi si solizi sau asociate cu sistem fotovoltaic asigura independenta energetica pentru locuințe publice, școli, licee, săli de sport, spitale, biserici, hale industriale, ferme agricole pensiuni, hoteluri.

Uz casnic
Restaurante
Terase
Instituții
Etc

Exemplu : Pentru a încălzi o unitate de învățământ, primărie, muzeu sau alte instituții publice cu o centrala pe gaze sau alți combustibili aceasta va trebui sa funcționeze 24 de ore la un program de lucru al personalului de 8 ore, pe când la încălzirea cu infraroșu este nevoie de doar 8 ore de funcționare(caldura se simte imediat dupe pornire), mai mult centralele convenționale au pierderi mari de energie termică, caldura gazelor evacuate, pierderile pe instalație. Energia și căldura obținuta cu ajutorul panourilor cu infraroșu este utilizata direct acolo unde este necesară.

Costurile cu achizitia si montarea panourilor radiante sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si radiatoare (calarifere) Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp relativ scurt, 2-3 ore si nu necesita lucrari complexe de constructii, instalatii, etc. Sunt recomandate in special pentru incaperi/ spatii cu inaltime mare >4-6m, acolo unde incalzirea cu surse conventionale/ clasice nu este eficienta deoarece s-ar incalzi inutil un volum foarte mare de aer, implicit cu costuri ridicate Incalzirea cu panouri radiante infrarosu este sigura atat in ceea ce priveste securitatea si sanatatea persoanelor cat si a sigurantei si stabilitatii in functionare: nu lucreaza cu lichide sau abur sub presiune, risc scazut la incendiu si nu polueaza.

 Au o durata de viata de 15-20 ani si nu necesita intretinere speciala.

Instalarea de panouri radiante nu este supusa/ limitata de existenta unor prescriptii tehnice legislative deci nu sunt necesare/ oligatorii avize sau autorizatii iar montajul poate fi facut chiar de catre beneficiar fara a fi nevoie de  experienta in instalarea de sisteme si instalatii electrice                                                                                               Sunt ecologice: nu degaja fum, noxe, CO, etc.

Salvați bani, salvați mediul !
Oferim valoare clienților noștri prin produse și inovații continue.

Conducem tranziția către sisteme energetice mai durabile, mai fiabile și mai accesibile cu tehnologii inovatoare de top create in Germania.

Protejează Mediul
Soluții Personalizate
Energie Nelimitată
Pentru mai multe detalii despre sistemele BURDA, va rugam sa ne contactați! !