Lun-Vin: 9am – 7pm
Sisteme fotovoltaice HECKERT
Panourile fotovoltaice din seria NeMo Heckert Solar produse cu tehnologie de vârf in Germania.

Panouri solare HECKERT

Produse pentru panouri solare HECKERT Germania

Totul are nevoie de energie electrică. In oras. La tara. Și peste tot din mers. O eficiență mai mare, mai puține emisii și o mai mare independență față de marile centrale electrice și combustibilii fosili devin din ce în ce mai importante. Este exact ceea ce vă oferă Heckert Solar.

Mai multe detalii in urmatoarele PDF-uri

Sisteme Solare Heckert

Produse Exclusiv în Germania

Modulul solar pentru o viață lungă: puternic, stabil și fiabil. Modulele noastre NeMo combină tehnologia de ultimă oră cu estetica elegantă. Un modul solar Heckert NeMo® convinge chiar înainte ca primul curent să curgă.

NEMO 2.0 60 Black

NEMO 2.0 60M

NEMO 3.0

99.9% Customer Satisfaction based on 750+ reviews and 6,154 Completed Projects.
Heckert Solar 2

Manevrarea simplă reduce considerabil costurile de material și de asamblare. Pentru și mai multă flexibilitate, fiecare tip de modul poate fi echipat acum și cu conectori MC4.

Servicii profesionale la fața locului și asistență pentru certificare.
Sursă de lumină obișnuită pentru o eficiență stabilă in conversia de energie.
Tehnologia Heckter!
Calitate Premium Germania

Ne bazăm în mod constant pe avantajele celor mai noi tehnologii și idei inteligente. Fiecare modul de la Heckert Solar impresionează prin nivelul său extrem de ridicat de eficiență - și este rapid și ușor de instalat. Am dezvoltat propriul nostru profil de cameră goală pentru cadrul deosebit de rezistent la torsiune. Și aliajul de aluminiu de înaltă tehnologie va rezista prin multe, multe veri și ierni. Conectăm în mod fiabil cadrul și laminatul cu o tehnologie inovatoare de adeziv. Împreună cu sticla solară ESG extrem de transparentă, întărită, vă garantăm o rezistență care depășește cu mult cea obișnuită.

Calitate maximă - Fabricat Exclusiv în Germania
Certificat conform celui mai recent standard IEC/EN
Design deosebit de compact, înălțime redusă a cadrului
Eficiență ridicată a modulului de până la 19,8 %
Putere maxima de pana la 375 wp
11 ani Garanție Standard pentru produs
15 - 20 ani Garanție Extinsă

Heckert Solar a reușit să se califice pentru premiul ‘Top Brand PV’ Germania pe baza sondajelor anuale efectuate de compania de cercetare a pieței din Bonn, EUPD Research, ca parte a „Global PV InstallerMonitor 2020/2021” și pe baza evaluării ulterioare. 

Pentru a 7-a oară consecutiv am primit premiul „Top Brand PV” din categoria Module Fotovoltaice și, prin urmare, am fost unul dintre cei mai importanți producători de module din Germania din anul 2015. Și asta nu este tot – instalatorii pot aștepta cu nerăbdare și mai multă energie.

 Noile noastre module cu tehnologie Half Cut NeMo® 3.0 120 M fabricate la noua locație de producție din Langenwetzendorf! 

Avantajele pe scurt:

 • diminuarea pierderii de energie
 • randament energetic optimizat
 • tensiune scăzută prin conectorii de celule interne
 • energie îmbunătățită în caz de radiatie redusă, de exemplu umbrire parțială

Un nou proces, separarea termică cu laser (microCELL ™ TLS), asigură o tăiere deosebit de fină a celulei. Acest lucru garantează persistența rezistenței mecanice a celulelor în ciuda marginii tăiate. Calitatea rezultată a microfisurilor oferă o stabilitate îmbunătățită a performanței pe o perioadă lungă de timp. Mai mult, cadrul modulului este actualizat iar, stabilitatea modulului a fost sporită încă o dată, chiar și cu o înălțime redusă a cadrului de numai 35 mm.

Partener Heckert Solar ptr Romania Unicmar New Energy .

Salvați bani, salvați mediul !
Oferim valoare clienților noștri prin produse și inovații continue.

Conducem tranziția către sisteme energetice mai durabile, mai fiabile și mai accesibile cu tehnologii inovatoare de top create in Germania.

Protejează Mediul
Soluții Personalizate
Energie Nelimitată
Pentru mai multe detalii contactați-ne!

  Unicmar
  Perfect Choice!!
  O firma cu multe posibilitati , angrenata in implementarea tehnologiilor moderne, mai ales in domeniul energetic. Personalul este "profi" iar conducerea una de TOP. Lucram de cativa ani impreuna fara nicio problema. Felicitari!
  Radu M.
  Pro Systems
  Unicmar
  Execellent!!
  Produsele cumparate functioneaza perfect. Vanzatorul a raspuns prompt si profesionist la solicitarile avute.
  Martin L.
  Heckert Sistem