Lun-Vin: 9am – 7pm
Energie termică solară SAILER
Suntem reprezentanta pentru Romania a producătorului german Sailer, axat pe panouri solare pentru autoaprovizionarea cu energie electrică.

Panouri solare SAILER

Produse pentru panouri solare Sailer Germania

Suntem reprezentanta pentru Romania a producatorului german Sailer, axat pe panouri solare, soluții pentru sisteme de apă caldă, instalații electrice și soluții pentru autoaprovizionarea cu energie electrică, soluții pentru iluminarea profesională și inovativă cu leduri, construcții metalice și de recipiente precum și fabricarea de echipamente mecanice.

Mai multe detalii in urmatoarele PDF-uri

Sisteme de Stocare a Apei Calde

Sisteme de stocare apa calda stratificate pentru o eficienta maxima de energie

Este un fapt stiut ca incalzirea unei cladiri si procesul de generare si stocare apa calda reprezinta cca 40% din totalul consumului de energie.

Deci, in cazul cladirilor nou construite sau a celor care urmeaza sa fie renovate, singura optiune logica este utilizarea sistemelor energo-eficiente. Acestea livreaza o eficienta maxima si prin urmare, minimizeaza costurile.
Constructorii, proiectantii, vanzatorii si instalatorii, toti au nevoie de solutii de o inalta calitate care permit utilizarea resurselor intr-un mod eficient. Aceste solutii sunt proiectate cu gandul atat la dezvoltatori cat si la utilizatorii finali.

Despre stocare apa calda

Rezervorul pentru stocare apa calda este elementul central care conecteaza generatorul de caldura cu consumatorii de caldura. Nu toate generatoarele sunt la fel la fel cum nici toti consumatorii de caldura nu sunt!

Pompele de caldura, de exemplu, opereaza cu o disipare lenta si viteze de curgere relativ mari, in timp ce boilerele in condensare lucreaza cel mai eficient la temperaturi joase pe retur.

Daca sunteti conectat la o retea locala de incalzire, operatorul va va cere de obicei sa aveti o temperatura maxime pe retur.

Consumatorii de caldura sunt de regula sisteme de incalzire a apei potabile si circuitele de incalzire care mentin temperatura optima in cladire.

Incalzirea apei potabile necesita ca rezervorul de stocare apa calda sa asigure un nivel de temepratura superior nivelului necesar in circuitele de incalzire.

Din acest motiv, rezervorul de stocare apa calda este impartit in 2 zone de temperatura: zona pentru apa potabila, in partea superioara, si zona pentru apa necesara incalzirii cladirii in partea centrala.

Generatorul de caldura asigura necesarul pentru ambele zone, la niveluri diferite de temperatura, conform necesitatilor.

Mai multe detalii in urmatoarele PDF-uri

Avantajele și Beneficiile acestor sisteme de stocare SAILER
99.9% Clienți Fericiți
stocatoare-xxl

Sailer proiectează, planifică și produce soluții avansate din punct de vedere tehnologic și oferă o gamă largă de servicii atractive.

Fără amestecare/Stratificare exactă
Spațiu necesar redus
Prepararea igienică a apei calde pe principiul în curgere
Integrarea diverselor generatoare de căldură posibile și consumatori posibili
COP (coeficient de performanță) mai mare
Economie de energie
Protecția mediului

Stații de purificare a apei

Stații de purificare a apei

Statii de purificare a apei FRIWASTA – pentru alimentarea unităților cu necesar mare de apa

Statiile de purificare a apei sunt aparate inovative, de mare capacitate cu spectru de consum reglat și larg pentru consumatori de la 20 până la 800l/min.

Ele sunt ideale pentru marile unități de alimentație publică, hoteluri, clădiri municipale și publice, cum ar fi școlile, unitățile militare, clădirile de protecție civilă, pompierii precum atelierele de industrie mică și mare, bazele sportive, etc.

Statii de purificare a apei „FRIWASTA-Plus“ 20 până la 800 l/min.
Prepararea apei calde în condiții igienice, fără legionella, pe principiul în curgere

În rezervoarele de apă potabilă pot apărea legionella, bacterii și germeni periculoși pentru sănătate. Soluția acestei probleme o constituie pregătirea în condiții igienice a apei potabile cu ajutorul stațiilor de apă proaspătă.

Modul de funcționare

Cu ajutorul stațiilor de apă proaspătă „FRIWASTA-Plus“, apa caldă este preparată proaspăt la cererea consumatorilor.

Domenii de utilizare

Stațiile de apă proaspătă își găsesc utilizarea în construcția de locuințe private, în alimentația publică, pensiuni, hoteluri, spații
de cazare, clădirile municipale și publice, spitale, cămine, clădiri militare, clădiri de protecție civilă, pompieri, birouri, unități de producție,spălătorii, cantine, etc.

Salvați bani, salvați mediul !
Oferim valoare clienților noștri prin produse și inovații continue.

Conducem tranziția către sisteme energetice mai durabile, mai fiabile și mai accesibile cu tehnologii inovatoare de top create in Germania.

Protejează Mediul
Soluții Personalizate
Energie Nelimitată
Pentru mai multe detalii vă rugăm sa ne contactați !